Stor udrykning til Roarsvej torsdag eftermiddagBilledserie: Lige pludselig torsdag eftermiddag lidt i kl. 15, blev Roarsvej i Næstved fyldt med udrykningskøretøjer og sirenelyd fra politibiler, ambulance og brandkøretøjer, da der få minutter forinden var blevet meldt røgudvikling fra taget på en etageejendom.


Straks ankommet til stedet gik både politiet samt indsatsleder og holdleder fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning, i gang med at gennemsøge etageejendommene på Roarsvej 1 og 3 for at finde en mulig årsag til den anmeldte røgudvikling, alt imens resten af beredskabet stod klar til indsats.


Efter denne grundige gennemgang kunne alarmen afmeldes idet at der ikke blev grund til yderligere fra brandvæsnets side. Den egentlige grund og årsag til anmeldelsen står hen i det uvisse.
0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com