Storbrand i Algade i Vordingborg


VORDINGBORG: Midt- og Sydsjællands Brand & Redning blev tirsdag aften kl. 19.42 alarmeret frem til en kraftig bygningsbrand i en lejlighed på Algade 2, lige overfor Vordingborg Tog- og busstation.


Ved anmeldelsen var der tydelige flammer i et åbenstående vindue på ejendommens første sal. Til bygningen var Restauranten "Hugo´s Pizza og Grillbar" tilknyttet.


På grund af brandens omfang er der rekvireret assistance fra flere brandstationer.


Hvad er er årsag til branden vides ikke i skrivende stund. Slukningsarbejdet forventes at vare til sidst på aftenen,


... Media Næstved følger op på hændelsen.


372 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer i Næstved- og Vordingborg området, der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com