Stort beredskab sendt til villabrand i Mern


MERN: Et stort beredskab med indsatsstyrker fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning samt politi og akutlæge blev mandag kl. 11.40 sendt afsted mod Kvædevej i Mern, hvor der var brand i et hus.


Ved beredskabets ankomst til stedet var der massiv røgudvikling fra huset. Beboeren i huset havde glemt en stegepande med fedtstof på et tændt komfuret i køkkenet som der gik ild i, og der var først da det var for sent at beboeren kom i tanke om det!


Flammerne fra stegepanden bredte sig hurtigt til resten af køkkenet, og også ud i indkørslen hvor en bil var parkeret op til køkkenvinduet. Bilen udbrændte delvist.


Beboeren kom ud i tide og fik hjælp og husly hos en nabo, hvor også han blev tjekket for røgforgiftning af den tilkaldte akutlæge.


Røgdykkere bekæmpede branden inde i huset, og man måtte slå hul i taget for at bekæmpe branden ude fra


Som følge af branden har huset lidt omfattende skade og en større renovering er nu i sigte.

275 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com