Tagrende brugt som askebæger sendte bud efter politi og brandvæsen.Billedserie: Røgudvikling fra en tagrende på en etageejendom på Hvedevænget i Næstved, blev søndag lidt over middag årsag til brand udrykning.


Alarmen tilfaldt vagtcentralen hos Midt- og Sydsjællands Brand & Redning kl. 12.43 og sendte der ved flere politipatruljer og et udrykningstog afsted mod adressen.


En person havde bemærket at der var røgudvikling fra taget på ejendommen, men det havde ikke lykkedes personen at få kontakt til beboeren i lejligheden, hvorfor der blev ringet 1-1-2.


Første politipatrulje fremme på stedet fik gjort sig adgang til lejligheden og kunne hurtigt konstatere at et askebæger var blevet tømt ud i tagrenden fra taglejligheden. Med hjælp fra en stor skål indeholdende den rette mængde vand, fik de tingene i tagrenden slukket.


Eneste opgave for brandvæsnet blev, at Indsatsleder Elias Samsø Larsen også måtte en tur i lejligheden med sit termiske udstyr for at se at der ingen tilbageværende gløder var i tagrenden.


Da der ikke var det, kunne beredskabet atter gå i daglig orden og melde færdigt arbejde.
610 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle