To færdselsuheld på Vestmotorvejen mandag eftermiddag

Opdateret: 3. aug. 2020


Der var bud efter skiltevognen da der mandag eftermiddag i tidsrummet fra kl. 14.09 til kl. 15.38 skete to færdselsuheld på Vestmotorvejen i myldertidstrafikken.


Kl. 14.09 var en bil forulykket i det østgående spor på Vestmotorvejen ved Ringsted. Det viste sig, at en 32-årig mand fra Nakskov under kørslen i en varebil var kommet ud i midterrabatten. Han rettede bilen op, men mistede kontrollen over den, så han påkørte autoværnet i højre side af vejen.


Ingen øvrige trafikanter blev involveret i ulykken, hvor oprydningsarbejdet medførte en kortvarig lukning af motorvejen i tidsrummet kl. ca. 1505-1525 i det østgående spor. Den 32-årige fører slap uskadt fra uheldet.

Kl. 15.38 skete der et nyt uheld på motorvejen mellem Ringsted N og Ringsted Ø-afkørslerne i den tætte trafik på stedet med bl.a. langsom kørsel hos bilisterne. Det overså en 28-årig mand fra Slagelse, som ikke fik bremset i tide og derfor påkørte en bil.


Dette sammenstød bevirkede, at yderligere to forankørende bilister blev impliceret, da den påkørte bil blev skubbet fremad. Skaderne var dog begrænsede, idet alle fire implicerede selv kunne køre ind i nødsporet, hvor de var ved politiets ankomst til uheldsstedet.


Ingen kom til skade ved dette harmonikasammenstød på motorvejen.


68 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle