To gange containerbrand i Birkehegnet

Opdateret: feb. 22


Arkivfoto. Midt- og Sydsjællands Brand & Redning blev hele to gange i løbet af torsdagen, alarmeret frem til containerbrand i Birkehegnet i Næstved.


Første alarmering modtog vagtcentralen på Manøvej kl. 14.49 og den lød på kraftig brand i en container i Birkehegnets affaldsgård. Hvad der er årsag til branden kendes ikke.


Brandmandsskabet var hurtigt på pletten om måtte bruge en lille rum tid for at få branden helt slukket.


Dog måtte de igen afsted til samme adresse kl. 17.10, da naboer kunne konstatere, at der stadig var en del røgudvikling fra containergården. Efter anden omgang slukning, var sidste glød slukket.0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com