To mistede livet i færdselsuheld i weekenden

Opdateret: aug. 5


BOGØ/SORØ: Der har i weekenden været flere alvorlige færdselsuheld i kredsen.


Fredag klokken 18.10 kørte en 28-årig mand fra Frederikssund galt på Grønsundvej på Bogø, og mistede livet, da bilen ramte en stor sten.


Senere samme aften gik det galt på Skælskørvej i Sorø. Her mistede en 78-årig mand fra Slagelse livet, da han kørte ind i en betonpæl.

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com