top of page

To nye mystiske brande i det sydlige Næstved.NÆSTVED: Natten til fredag måtte brandfolk fra stationen i Næstved igen en tur til det sydlige Næstved, med godt en times mellemrum måtte vagtholdet på gaden med de røde køretøjer og de blå blink. Første melding kom klokken 00,52 her lød anmeldelsen på brand i en motorcykel parkeret ved Svendborgvej 385. På mystisk vis stod en stor Yamaha motorcykel og brændte, lige op af en træbygning på P-pladsen.

Om det lykkedes for brandfolkene at redde motorcyklen vides ikke, men skaderne på bygningen blev begrænset til en afsvidning og en ødelagt tagrende. Nogle tegl måtte fjernet fra taget, for at være sikker på at ilden ikke havde bredt sig videre ind under udhænget.

Klokken 02,15 var der bud efter brandfolkene igen, denne gang lød meldingen på ild i noget der kunne være en container den stod lige ved indgangsdøren til børnehaven på Parkvej 142, også her lykkedes det for brandfolkene at forhindre at der gik ild i selve bygningen.

De natlige brande som også formodes at være påsatte, sker kun få hundrede meter fra to tidligere mystiske bilbrande på Otterupvej, hvor det med kun en uges mellemrum gik ud over 6 - 8 biler, flere udbrænde  og andre fik store følgeskader. Alle brandene sker inden for 14 dage, og ligger inden for et meget begrænset område og i meget tæt bebyggelse. Mener man at have oplysninger, som kan hjælpe politiet med at få stoppet den eller de personer, hvor tændstikkerne åbenbart ligger lidt løse i lommen, så kan det gøres på telefon 1-1-4.0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page