To sigtet efter tyveri af gravemaskine


NÆSTVED: Torsdag kl. 19.53 fik politiet en anmeldelse om, at en gravemaskine, der var meldt stjålet fra en byggeplads, var til stede lidt uden for Næstved.


Politiet rykkede ud, og på Gammel Skovridervej holdt to biler parkeret. To mænd på 28 år – begge fra lokalområdet – var også på stedet, og betjentene kunne følge et spor ind i skoven, hvor de ca. 300 m væk fandt den stjålne gravemaskine.


De to 28-årige blev anholdt kl. 21.02 og sigtet for tyveri. Den ene havde tre klumper hash på i alt 1,8 gram på sig og blev også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. De blev begge taget med til politistationen, hvor de blev afhørt, inden de blev løsladt igen tidligt fredag morgen.

274 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com