top of page

To sigtet for tyverier fra byggepladser


Fredag kl. 10.16 fik politiet en anmeldelse fra en byggeplads i Sct. Jørgens Park i Næstved om, at en mand netop havde været på stedet og muligvis stjålet noget.


Politiet standsede den pågældende umiddelbart efter. Det var en 42-årig mand, som blev anholdt kl. 10.19 i sin bil. I den 42-åriges bil var der en arbejdsradio af mærket Dewalt, og den 42-årige blev derfor to anholdt kl. 10.19 og sigtet for tyveri.


En 36-årig kvinde blev anholdt kl. 12.07 og også sigtet for tyveri. Da politiet ransagede en lejlighed, som de havde rådighed over i Sct. Jørgens Park, blev der fundet flere stykker værktøj og arbejdstøj. Politiet skal nu undersøge, om de fundne effekter stammer fra andre tyverier.


De to anholdte blev taget med til politistationen i Næstved, hvor de blev afhørt, inden de blev løsladt igen sidst på eftermiddagen.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page