To sigtet på massageklinik


FAXE KOMMUNE: Som led i politiets regelmæssige kontrol med prostitution, aflagde politiets udlændingekontrolafdeling onsdag aften et besøg på en massageklinik i Faxe Kommune.


Da politibetjentene ankom, var der netop en mand, som skulle til at køre fra stedet. Han fortalte, at han havde fået massage af en kvinde på stedet.


Politiet traf to udenlandske kvinder på adressen, og de blev begge sigtet for at have overtrådt forsamlingsforbuddet, som netop også omfatter et forbud mod, at massageklinikker holder åbent.


De to kvinder risikerer en bøde for overtrædelsen.

197 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com