top of page

To unge mænd anholdt for indbrud - den ene i besiddelse af stoffer


Politiet fik tirsdag kl. 22.33 en anmeldelse om, at der muligvis var nogen, der havde slået sig ned i en pavillon ved en privat beboelsesejendom.


Da politiet kom, så de to personer, der flygtede ud af pavillonens dør. De blev dog hurtigt løbet op, og de blev begge anholdt kl. 22.45, sigtet for at begå indbrud. Det var to mænd på henholdsvis 17 og 18 år, der begge var fra Næstved.


Den 18-årige viste sig desuden at have ni små poser på sig. To med skunk, der blev kontrolvejet til 1,4 gram, og syv med hash, der vejede i alt 7,8 gram. Han havde desuden en telefon og en del kontanter på sig, og da politiet senere ransagede hans hjem, fandt de desuden 38 små poser med i alt 40,8 gram cannabis, samt en frysepose med 3,8 gram skunk.


Den 18-årige blev derfor sigtet for at sælge stoffer. Han blev løsladt igen kl. 04.56, mens den 17-årige blev løsladt kl. 03.14.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page