To unge mænd anholdt for indbrud - den ene i besiddelse af stoffer


Politiet fik tirsdag kl. 22.33 en anmeldelse om, at der muligvis var nogen, der havde slået sig ned i en pavillon ved en privat beboelsesejendom.


Da politiet kom, så de to personer, der flygtede ud af pavillonens dør. De blev dog hurtigt løbet op, og de blev begge anholdt kl. 22.45, sigtet for at begå indbrud. Det var to mænd på henholdsvis 17 og 18 år, der begge var fra Næstved.


Den 18-årige viste sig desuden at have ni små poser på sig. To med skunk, der blev kontrolvejet til 1,4 gram, og syv med hash, der vejede i alt 7,8 gram. Han havde desuden en telefon og en del kontanter på sig, og da politiet senere ransagede hans hjem, fandt de desuden 38 små poser med i alt 40,8 gram cannabis, samt en frysepose med 3,8 gram skunk.


Den 18-årige blev derfor sigtet for at sælge stoffer. Han blev løsladt igen kl. 04.56, mens den 17-årige blev løsladt kl. 03.14.

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com