Tre taget på fersk gerning i butikstyveri


Politiet fik fredag kl. 17.41 en anmeldelse om at tre mænd, hvis bil holdt parkeret ved Næstved Megacenter, optrådte mistænkeligt.


De kom med mellemrum hen til bilen, hvor de tømte deres rygsække, og herefter gik de videre til butikkerne i området. Politiet anholdt tre mænd i alderen 25-29 år, alle fra København.


Da den parkerede bil blev undersøgt, fandt politibetjentene 149 spraydåser med maling og malerprodukter, adskillige flasker vin og spiritus, knive og noget tøj. Varerne stammede bl.a. fraBiltemaogIntersport, og de tre mænd blev herefter sigtet for butikstyveri.


De blev taget med til politistationen i Næstved, hvor de blev afhørt, inden de blev løsladt senere på natten.

785 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com