Tricktyverier i butikker i Fuglebjerg og Nykøbing Falster


FUGLEBJERG: Tirsdag formiddag kl. cirka 11.45 kom to mænd ind af døren hos en massør på Torvet i Fulgebjerg.


De afbrød en behandling og bad om at få en massage, men forlod kort efter butikken igen. Undervejs havde de held med at fjerne en mobiltelefon fra et skrivebord. Den ene mand var cirka 25 år, 180 centimeter høj, spinkel af kropsbygning, østeuropæisk af udseende og med kort, sort hår. Han var iført en kasket, mørk hættetrøje og blå bukser. Den anden mand var også cirka 25 år, 175 centimeter høj, østeuropæisk af udseende, almindelig af kropsbygning og med mellemlangt, sort hår. Han var iført en lys t-shirt og sorte joggingbukser. De talte begge et fremmedsprog.

Lidt senere var den gal igen. Kl. cirka 14.01 kom en udenlandsk mand ind i en salon på Vestensborg Alle i Nykøbing Falster. Han stillede forskellige spørgsmål og fik skabt forvirring i salonen, så det også her lykkedes at slippe afsted med en mobiltelefon.

Politiet opfordrer til, at man er særdeles opmærksom, hvis der kommer kunder ind i en butik, der umotiveret går om i baglokalet, stiller usammenhængende spørgsmål, taler højt på et fremmedsprog, famler med et kort eller avis, eller på anden vis forsøger at skabe forvirring.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va