Tricktyverier i butikker i Fuglebjerg og Nykøbing Falster


FUGLEBJERG: Tirsdag formiddag kl. cirka 11.45 kom to mænd ind af døren hos en massør på Torvet i Fulgebjerg.


De afbrød en behandling og bad om at få en massage, men forlod kort efter butikken igen. Undervejs havde de held med at fjerne en mobiltelefon fra et skrivebord. Den ene mand var cirka 25 år, 180 centimeter høj, spinkel af kropsbygning, østeuropæisk af udseende og med kort, sort hår. Han var iført en kasket, mørk hættetrøje og blå bukser. Den anden mand var også cirka 25 år, 175 centimeter høj, østeuropæisk af udseende, almindelig af kropsbygning og med mellemlangt, sort hår. Han var iført en lys t-shirt og sorte joggingbukser. De talte begge et fremmedsprog.

Lidt senere var den gal igen. Kl. cirka 14.01 kom en udenlandsk mand ind i en salon på Vestensborg Alle i Nykøbing Falster. Han stillede forskellige spørgsmål og fik skabt forvirring i salonen, så det også her lykkedes at slippe afsted med en mobiltelefon.

Politiet opfordrer til, at man er særdeles opmærksom, hvis der kommer kunder ind i en butik, der umotiveret går om i baglokalet, stiller usammenhængende spørgsmål, taler højt på et fremmedsprog, famler med et kort eller avis, eller på anden vis forsøger at skabe forvirring.

2,129 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com