top of page

Tricktyverier i Næstved og Nørre-Alslev


NÆSTVED/REGION SJÆLLAND: Torsdag kl. 10.55 kom to mænd ind i en butik på Nørre Alslev Langgade. Den ene spurgte ekspedienten om noget på spansk og pegede lidt forvirret rundt i lokalet. Imens lagde den anden en brochure på disken, og forsøgte at gribe ud efter ekspedientens telefon. Heldigvis var ekspedienten hurtig, og nåede at tage fat i telefonen, før den blev stjålet, og de to mænd blev bedt om at forlade butikken.

Den ene var 30-35 år, 170-175 centimeter høj, kraftig af kropsbygning og med et sydeuropæisk udseende. Han havde sort, kort hår og talte spansk. Han havde desuden seks 200-krone-sedler med i hånden. Den anden mand var 30-35 år, 165-170 centimeter høj, spinkel af kropsbygning og med et sydeuropæisk udseende. Han havde også kort, sort hår og skægstubbe. Han var iført en gråstribet sweatshirt og cowboybukser, og havde en brochure i hånden. Muligvis fra en dansk/jysk zoologisk have. Han talte spansk.


Senere samme dag – kl. 13.25 i Næstved – var den gal igen. Her kom to mænd ind i en salon på Slagkildevej. Den ene gik ind i baglokalet, og lod som om han ledte efter en vare, mens den anden gik op til kassen og ville bestille en tid. I forvirringen lykkedes det de to mænd at slippe afsted med en mobiltelefon. Den ene var 24-25 år, 160 centimeter høj, almindelig af kropsbygning og med et østeuropæisk udseende. Han havde sort, kort hår og talte et fremmedsprog. Han medbragte en brochure fra Knuthenborg Safaripark. Den anden var 23-25 år, 160 centimeter høj, spinkel af bygning og med kort, brunt hår. Han talte også et fremmedsprog og var iført en sort trøje med lynlås og sorte bukser.


Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har set de mænd, det handler om, og opfordrer til, at man er særdeles opmærksom, hvis man i en butik får besøg af kunder, der forsøger at skabe forvirring, går ind i baglokalet, eller lægger en avis eller brochure fra sig på fx et bord eller disk.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page