Udgav sig for politimand – anholdt efter færdselsuheld


LUNDBY: Politiet fik mandag kl. 21.36 en anmeldelse om, at der var sket et færdselsuheld på Togårdsvej ved Lundby.


En bil med en 19-årig mand ved rattet var tilsyneladende med vilje blevet påkørt flere gange bagfra af en anden bilist, og da de standsede, udgav den anden fører sig for at være fra politiet.


Under påskud af at ville ringe til politiet, stak han fra stedet i høj fart, men på baggrund af oplysningerne om bilen, fandt politiet frem til føreren, der var i et sommerhus ved Næs.


Det var en 44-årig mand, som blev anholdt kl. 01.00 og sigtet for foregivelse af offentlig myndighed og for at forvolde fare for andre. Politiet fandt 5,3 gram hash i sommerhuset, og den 44-årige blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.


Det overvejes i øjeblikket, om den anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør.

120 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com