Uheldig omgang med ukrudtsbrænder satte ild i carport


KARREBÆKSMINDE: En villaejer på Kokhaven i Karrebæksminde måtte mandag eftermiddag have hjælp fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning til at slukke en brand, som på uheldigvis var blevet antændt med en ukrudtsbrænder, ilden havde antændt en carport der var bygget sammen med selve huset.

Heldigvis var der ikke de store trafikproblemer på vejen til sommerlandet denne mandag, så brandfolkene fra Næstved var hurtigt fremme og fik slukket branden der forårsagede en del skade inde i carporten, samtidig med at det brændende materiale afgav en del røg, men det lykkedes brandfolkene at forhindre at ilden spredte sig til selve huset. Efter at ilden var slukket blev bygningen gennemluftet med en overtryksventilator. Ingen personer kom til skade ved branden

Da røgpartikler fra en brand kan være skadelige for helbredet, skal alle brandfolk der har haft direkte forbindelse med branden, af med deres branddragter og isolerer dem i en plastiksæk inden de kører tilbage til stationen, branddragterne må ikke bruges igen, før de har været igennem brandstationens rens.

vaskeri.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle