Uheldig omgang med ukrudtsbrænder satte ild i carport


KARREBÆKSMINDE: En villaejer på Kokhaven i Karrebæksminde måtte mandag eftermiddag have hjælp fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning til at slukke en brand, som på uheldigvis var blevet antændt med en ukrudtsbrænder, ilden havde antændt en carport der var bygget sammen med selve huset.

Heldigvis var der ikke de store trafikproblemer på vejen til sommerlandet denne mandag, så brandfolkene fra Næstved var hurtigt fremme og fik slukket branden der forårsagede en del skade inde i carporten, samtidig med at det brændende materiale afgav en del røg, men det lykkedes brandfolkene at forhindre at ilden spredte sig til selve huset. Efter at ilden var slukket blev bygningen gennemluftet med en overtryksventilator. Ingen personer kom til skade ved branden

Da røgpartikler fra en brand kan være skadelige for helbredet, skal alle brandfolk der har haft direkte forbindelse med branden, af med deres branddragter og isolerer dem i en plastiksæk inden de kører tilbage til stationen, branddragterne må ikke bruges igen, før de har været igennem brandstationens rens.

vaskeri.

722 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com