Unge sigtet for overtrædelse af knivloven og lov om euforiserende stoffer


VORDINGBORG: En politipatrulje var onsdag eftermiddag i Vordingborg, og kl. 18.00 tjekkede politibetjentene to personer, der gik i Algade, og som virkede påvirket af stoffer.


De havde dog ingen ulovlige stoffer på sig, men den ene – en kun 15-årig dreng fra Stege – havde en dolk med et knivsblad på otte cm i en taske. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af knivloven. De sociale myndigheder er underrettet om sagen.


Kl. 20.00 var betjentene forbi en bygning i Valdemarsgade, hvor der sad tre personer. Den ene var en 19-årig mand fra Vordingborg, som havde to gram hash på sig, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Den anden – en 24-årig mand fra Vordingborg – havde en enhåndsbetjent kniv på seks cm, og han blev sigtet for overtrædelse af knivloven.

67 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer i Næstved- og Vordingborg området, der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com