Vær opmærksom på, om folk er dem, de påstår, de er


Politiet har i det forløbne døgn haft et par tilfælde, hvor nogle mennesker har forsøgte at komme ind hos borgere under påskud af at være fra hjemmeplejen.


Det ene tilfælde var på Tommerupvej i Næstved kl. 15.00, hvor en mand lukkede en yngre mand ind i sin lejlighed. Den yngre mand, der sagde, at han var fra hjemmeplejen, stjal nogle piller og noget håndsprit, hvorefter han gik igen.


Det andet tilfælde var på Nøddehegnet i Næstved, hvor en mand bankede på og sagde, at han skulle teste for Covid-19. Kvinde i huset blev dog mistænksom, og han forsvandt igen.


Politiet opfordrer til, at man er meget opmærksom på om folk rent faktisk er dem, de udgiver sig for.

268 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com