Varetægtsfængslet efter voldEn 22-årig mand fra Vordingborg blev tirsdag fremstillet i grundlovsforhør. Han er sigtet for vold og for trusler, og i forlængelse af retsmødet blev han varetægtsfængslet frem til den 12. maj.


Den 22-årige blev anholdt mandag eftermiddag, efter at han den 16. april, hvor han nikkede en 30-årige mand en skalle og han blev forsøgt truet til at trække en politianmeldelse om hærværk på en bil tilbage.


Det skete i Algade i Vordingborg, og det hele gentog sig senere på aftenen, da den 30-årige havde været til behandling på sygehuset i Nykøbing.

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com