Vaskeri blev røgfyldt efter overophedning af centrifuge.


Melding om brand i elinstallation sendte kl. 15.10 Midt- og Sydsjællands Brand & Redning på udrykning til Skovbrynet i Næstved.


I Skovbrynets vaskeri var der røgudvikling fra en af vaskeriets centrifuger, hvorfor brugere af vaskeriet alarmerede brandvæsnet.


Da brandmandsskabet ankom til stedet var der ingen fare på færde, og efter en grundig udluftning af vaskeriet med en overtryksventilator kom vaskeriet atter i daglig orden. Dog skal den omtalte centrifuge nok lige tilses af en elektrikker inden den igen kommer i drift.
365 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com