Ved du noget om denne mand?

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi beder om hjælp til at finde ud af, hvem en afdød uidentificeret mand er.


Den 26. januar om formiddagen blev liget af en død mand fundet i strandkanten ved Hummingen Strand ud for Diget 11 i Dannemare. Manden er stadig ikke identificeret, og derfor beder politiet nu offentligheden om hjælp. 

Manden er lys i huden og europæisk af udseende. Han er anslået til at være ca. 50-60 år, 175-180 cm høj, kraftig af bygning med kort mørkt hår, der har et gråligt skær. Han er velsoigneret og solbrun på ryggen.

Han var iført orange trøje med skrift, mørke joggingbukser, blå Nike kondisko og en mørk jakke med pelskant på hætten.

Manden bar et armbånd samt en vielsesring på højre hånd med teksten ”Bruni ∞ (et uendelighedstegn) 7.7.17”, og så havde han to øreringe i venstre øre.

Politiet har ikke kendskab til savnede personer, som kan være identisk med den fundne person.

Hvis du savner en person eller har bud på, hvem vedkommende kan være, kan du kontakte politiet på 114 eller alternativt Sydsjællands og Lolland-Falsters Politis afdeling i Nykøbing Falster på tlf. 41328756.
0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com