Vejbanen forsvandt under lastbil.

Opdateret: 5. aug. 2020


Video+ Billedserie: Tirsdag formiddag måtte en stor kran fra BMS i Nr. Alslev en tur til Næstved sammen med en kran fra Palles Autokraner i Præstø. Årsdagen var at en sættevogn læsset med 16 ton gods skulle op ad Tværvej der er en sidevej til Ringstedgade, varerne skulle leveres til en af de forretningsdrivende.


Da den lille sidevej er en lukket vej, ville chauffør Christian Rasmussen bakke op af vejen, men kun de bagerste hjul på sættevognen kom over fortorvet for pludselig forsvandt fliser og asfalt så hjulene på trækkeren røg ned i et stort hul, af en eller anden årsag var vej og fortov blevet undermineret i  næsten hele kørebanens bredde.

Der skete ingen personskade, men lastbilen sad uhjælpelig fast. Efter at de to tilkaldte kraner havde løftet det tunge køretøj op af hullet, blev der skubbet nogle tykke jernplader ind over hullet, så kunne lastbilen ved egen hjælp køre væk. Det var vognmandsfirmaet K.V. Markussen fra Middelfart der ejede lastbilen, og vognmanden tog selv turen fra Middelfart med en anden trækker, for at assistere hans chauffør, da man ikke mente at det var forsvarligt at fortsætte kørslen, man var nemlig ikke sikker på, at skamlen sættevognen hægtes fast på ikke havde taget skade.

Efter et par timer var vejen ryddet, og der var lagt nogle solide køreplader over vejbanen som skulle forhindre at der ikke skete yderligere sammenstyrtning.


VIDEO:107 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com