Vejbanen forsvandt under lastbil.

Opdateret: 5. aug. 2020


Video+ Billedserie: Tirsdag formiddag måtte en stor kran fra BMS i Nr. Alslev en tur til Næstved sammen med en kran fra Palles Autokraner i Præstø. Årsdagen var at en sættevogn læsset med 16 ton gods skulle op ad Tværvej der er en sidevej til Ringstedgade, varerne skulle leveres til en af de forretningsdrivende.


Da den lille sidevej er en lukket vej, ville chauffør Christian Rasmussen bakke op af vejen, men kun de bagerste hjul på sættevognen kom over fortorvet for pludselig forsvandt fliser og asfalt så hjulene på trækkeren røg ned i et stort hul, af en eller anden årsag var vej og fortov blevet undermineret i  næsten hele kørebanens bredde.

Der skete ingen personskade, men lastbilen sad uhjælpelig fast. Efter at de to tilkaldte kraner havde løftet det tunge køretøj op af hullet, blev der skubbet nogle tykke jernplader ind over hullet, så kunne lastbilen ved egen hjælp køre væk. Det var vognmandsfirmaet K.V. Markussen fra Middelfart der ejede lastbilen, og vognmanden tog selv turen fra Middelfart med en anden trækker, for at assistere hans chauffør, da man ikke mente at det var forsvarligt at fortsætte kørslen, man var nemlig ikke sikker på, at skamlen sættevognen hægtes fast på ikke havde taget skade.

Efter et par timer var vejen ryddet, og der var lagt nogle solide køreplader over vejbanen som skulle forhindre at der ikke skete yderligere sammenstyrtning.


VIDEO:118 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle