Villa ubeboelig efter voldsom brand i Karrebæksminde.


KARREBÆKSMINDE:

Det blev til natarbejde for udrykningsholdet fra brandstationen i Næstved, der var nemlig brug for dem til at slukke en voldsom brand der var opstået i en tilbygning til en villa på Karrebækvej i Karrebæksminde.


Alarmen indløb klokken 01,18 og lød på, at der var ild i et udhus på adressen, der stødte op til selve hovedhuset med risiko for at branden ville sprede sig. Brandfolkene fik ved en effektiv indsats forhindret branden i at udvikle sig. Hovedbygningen fik ikke større alvorlige skader, men alligevel havde ilden haft fat i en del af taget hvor røg og vand var trængt ind i bygningen, her blev det så til omfattende røg og vandskader. Tilbygning og garage udbrændte totalt, sammen med en bil, der holdt parkeret inde i garagen.

Hvordan branden er opstået skal tekniske undersøgelser senere vise. Onsdag morgen forlod brandfolkene stedet, og overlod brandtomten til et skadefirma som straks gik i gang med at redde det der var muligt, samtidig med at døre og vinduer blev dækket til med træplader. Ingen personer kom til skade under den voldsomme brand.2,278 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer i Næstved- og Vordingborg området, der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com