top of page

Voldsomt færdselsuheld på Landevejen mellem Vester Egesborg og Lov.


Video under billedserie:


NÆSTVED: Alt disponibelt mandskab fra Midt- og Sydsdjællands Brand & Redning, samt flere politibetjente og to redningshelikoptere, blev torsdag formiddag alarmeret på grund af et voldsomt færdselsuheld. Uheldet var sket på Landevejen mellem Vester Egesborg og Lov lidt uden for Næstved.

En stor betonkanon og en lastbil var kørt frontalt sammen i en blød kurve lige uden for Lov Sønderskov, årsagen til ulykken kendes på nuværende tidspunkt ikke. En bilinspektør har været på stedet og målt op, og vil senere fremkomme med en rapport om ulykken.

De to chauffører var begge fastklemte, den sidste blev først befriet omkring en time efter ulykken. Der var rekvireret flere ambulancer og to helikoptere, den ene chauffør blev fløjet til Rigshospitalet, den anden til Odense Universitetshospital, deres tilstand kendes ikke.

Begge lastbiler var havnet delvis inde på marken, landevejen var spærret i begge retninger i flere timer, et bjærgningsfirma blev rekvireret til at fjerne de ødelagte køretøjer, men først måtte betonkanonen tømmes for indhold med hjælp fra en slamsuger, inden den kunne fjernes.VIDEO:0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page