top of page

Vordingborg IF fightede bravt mod Vejle Boldklub

Opdateret: 9. sep. 2021


VORDINGBORG: 1400 betalende tilskuere på Vordingborg Stadion, var fra starten klar med fest og stemning da de lokale helte fra Vordingborg IF fra Sjællandsserien tog imod Superligaklubben Vejle Boldklub, tirsdag aften i turneringen Sydbank Pokalen anden spillerunde.


Klasseforskellen var fra starten tydelig, da Vejle Boldklub som forventeligt havde den største procent boldbesiddelse. Og derfor var der fra start til slut pres mod forsvaret og målmand Jacob Krak hos Vordingborg.


Vejle kom foran med 0-1 i første halvlegs 23. minut med et hovedstød af Vejles anfører Denis Kolinger. Anden halvleg var kun godt 25 sekunder gammel da der blev dømt straffe til Vejle, og her blev det til 0-2 ved Vejles Andrés Ponce.


Men på trods af alle odds, formåede drengene fra Vordingborg i glimt at drille Vejlenserne. Og det blev da også til nogle få chancer mod Vejle målet som fik tilskuerene til at klappe og juble. At Vejles sejr ikke blev større skal ses i lyset af en god forsvarskæde hos Vordingborg, og ikke mindst en rigtig velspillende målmand i Jacob Krag.


Slutresultatet blev efter ialt 93 minutters underholdende fodboldskamp 0-2 til Vejle. Et resultat som drengene og klubben Vordingborg IF godt kan være stolte af.


I pausen blev stadions nye navn præsenteret, idet at fodboldklubben har fået en sponsor - nemlig Rema 1000 i Vordingborg. Så fra nu af og i daglig tale hedder stadion: Rema 1000 stadion.


Næste gang hvor man kan se Vordingborgs førstehold i aktion, er på lørdag d. 11. september kl. 13.00, hvor de skal have besøg af Herfølge BK i Sjællandsseriens pulje 2.0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page