Vred butikstyv i Bilka


En medarbejder i Bilka i Næstved bemærkede søndag eftermiddag en mand, der forsøgte at tage nogle varer uden at betale.


Da medarbejderen tog kontakt til manden, blev han ophidset og aggressiv, og da politiet forsøgte at få en dialog med ham, brugte han gentagne gange ukvemsord over for en betjent.


Han blev derfor anholdt kl. 15.02, og sigtet for både røveri og for at overtræde ordensbekendtgørelsen. Det var en 26-årig mand fra Rønnede.

1,758 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com