Vred mand på gaden

Opdateret: aug. 5


VORDINGBORG: Politiet fik søndag kl. 19.15 en anmeldelse om, at en mand gik rundt ved Klintevej øst for Stege og råbte op, truede forbipasserende og kastede med madvarer.


Politiet fandt hurtigt frem til manden, der viste sig at være 46 år og fra lokalområdet. Han blev sigtet for både hærværk og for at overtræde ordensbekendtgørelsen, og da det desuden viste sig, at han også havde en ulovlig kniv på sig, blev han også sigtet for at overtræde knivloven

239 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com