Pressemeddelelsen

Du er altid velkolmmen til at sende Media Næstved en pressemeddelelse. Media Næstved er til for dig, så dit budskab kan blive spredt mest muligt - fra lokalområdet, til lokalområdet. Det er gratis og helt omkostningsfrit for dig.

Alt materiale der er relevant inden for 1-1-2 området, kultur begivenheder, musik events og sport fra lokalområdet bydes hjerteligt velkomment.

Her finder du et forslag til hvilke væsentlige oplysninger der skal til for at pressemeddelelsen bliver helt perfekt.

Overskrift:

Lav en interessant overskrift på pressemeddelelsen, så den kan tænde offentlighedens nysgerrighed.

Indholdet af teksten:

Beskriv i teksten hvad tingene handler om, og gør det på en konkret, uddybende, interessant og fængende måde så læseren ikke kan lade være med at læse pressemeddelelsen til ende. Pressemeddelelsen bør i den forbindelse være omkring 300 ord, så den ikke bliver for lang!

Fotos:

Vedhæft gerne op til 3 fotos du har tilladelse til at bruge, som kan understøtte teksten i pressemeddelelsen. Pressemeddelser udsendes normalt forud for en begivenhed eller et arrangement, men du er også velkommen til at dele tingene på Media Næstved når det er afviklet.

Pressemeddelelser og fotos skal sendes til Media Næstved på: pre.ma@mail.dk med overskriften "Pressemeddelelse".

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer i Næstved- og Vordingborg området, der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com