Bilist opdagede ikke foran holdende bil i tide

January 4, 2017

Midt- og Sydsjællands Brand & Redning måtte onsdag aften kl. 18.35, ud til en mindre oprydningsopgave efter et færdselsuheld.

 

På Slagelsevej ud for Herlufsholms Allé blev en bil overset, og påkørt bag fra mens den holdt stille og blinkede til venstre, ned mod Herlufsholm Allé.

 

Føreren af den bag fra kommende Skoda Fabia, blev bag efter kørt til politistationen af en tilkaldt politipatrulje med henblik på en spiritus test.

 

Ved uheldet var der ingen alvorlig personskade. Den påkørte bil kunne selv fortsætte videre fra stedet, mens Skoda´en måtte fragtes videre med vejhjælp.

 

Opdatering:

Sigtet for spritkørsel efter sammenstød

En 36-årig kvinde fra Næstved blev onsdag aften påkørt, da hun holdt på Slagelsevej i Næstved og ventede på at dreje til venstre ad Herlufsholm Alle. En bagvedkørende bil med en 63-årig mand ved rattet overså tilsyneladende den 36-årige kvinde og kørte ind i hendes bil. Det skete klokken 18.02, og da politiet kort efter ankom til stedet, viste en alkometertest, at den 63-årige havde en promille, der var højere end det tilladte. Han blev derfor anholdt klokken 18.18 og sigtet for spirituskørsel.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com