Misforståelse i rundkørsel førte til uheld

April 7, 2017

Der var i første omgang ikke tale om de store materielle skader, da to biler ramte hinanden i en af de små bløde rundkørsler i Næstved. Men redningsfolk fra Midt-og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved, havde ikke andre muligheder, end at skære taget af en lille Citroen, som der efter sikkert må betegnes som totalskadet.

 

En person måtte skæres fri, da en mandlig chauffør som var alene i den lille Citroen, var teknisk fastklemt, og klagede over voldsomme smerter i nakken, hans bil var for inden blevet ramt direkte ind i siden, af en anden trafikant som der ikke var sket noget med, dette køretøj kunne også ved egen hjælp køre fra stedet.

 

Hvem der ikke overholdt sin vigepligt i den markerede rundkørsel i krydset, Nygårdsvej - Rolighedsvej i Næstved, vil nok først blive klarlagt når politiet får gennemgået sagen. Politiet fik uden problemer trafikken til at glide, medens redningsarbejdet stod på i godt en halv time.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com