Ødelagt bundkar lækkede olie på vejen i Fensmark

May 6, 2017

Hvorfor en bil kørte ind i rabatten, og næsten ind i en hæk til en adresse på Næstvedvej i Fensmark vides ikke, men den valgte rute var noget uheldig for køretøjet, da den under manøvren ramte en stor sten, med et ødelagt bundkar til følge.

 

Udrykningsholdet fra brandstationen i Næstved med Stationsleder Jan Pagter Simonsen i spidsen, måtte på foranledning af politiet lørdag formiddag tage vejen til Fensmark, for at få fjernet ca. 4 -7 liter spildt motorolie fra vejbanen. En strækning på omkring 50 meter skulle renses, og lidt olievædet jord i rabatten skulle fjernes. En rutineopgave som det ikke tog folkene fra MSBR lang tid at udføre.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com