Defekt flaskecontainer samler storskrald på Enø

June 2, 2017

Hvem der har ansvaret, er der åbenbart stor tvivl om, men sagen trækker åbenbart i langdrag, om hvem der skal rydde op efter den uheldige tømning af en flaskecontainer på Enø.

 

En nedgravet flaskecontainer som står på hjørnet at Gerbredgårdsvej var næsten fuld, og skulle tømmes for genbrugsglas, men resultatet blev på ingen måde som forventet. Da chaufføren skulle løfte posen med indhold op på sin lastbil, gik bunden ud af den ilagte pose, om posen ikke har været lukket forsvarligt i bunden med det reb der skal udløse selve tømningen vides ikke, men resultatet blev at indholdet i containeren ikke fulgte med posen op, chaufføren havde derfor ingen anden mulighed, end køre fra stedet med uforrettet sag, siden er der intet sket.

 

Der er nu efterhånden mere end 3 uger siden der blev skrevet om sagen første gang, men der er ikke efterfølgende gjort tegn til, at problemet med tømningen bliver løst. Den tomme pose med låg er bare efterladt på græsset ved siden af containeren, og senest har det ført til at der er ukendte personer, der mener at man lige så godt kan smide sit storskrald i den samme container, når nu låget er fjernet, en kuffert, gamle sko papkasser og en hel del andet affald er nu blandet med glas i den 3 - 4 meter dybe container. Hullet er nu ved at være overfyldt, og kan nemt føre til mængder af smadret glas omkring containerne, da folk erfaringsmæssigt smider glas og flasker ved siden af, når de ikke kan komme af med det på anden måde.

 

 

 

Tags:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com