Store badedag for elefanter i Karrebæksminde

June 28, 2017

Det var ikke som i gamle dage, men dem der alligevel var mødt frem, for at overvære at Cirkus Arenas elefanter Lara, Djungla og Jenny fik den årlige Enø-vask fik alligevel en på opleveren.

 

Ca.8000 liter vand fra 2 brandsprøjter, stillet til rådighed af Midt- og Sydsjællands Brand & Redning, betjent af frivillige fra stationen i Næstved, blev fordelt både som drikkelse og til udvortes afvaskning på de tre elefanter, som til stor morskab for især børnene, optrådte både stående og liggende under de tre kvarters afvaskning..

 

Elefanterne ankom til Karrebæksminde tirsdag aften og vandrede uden den store festivas over Græshoppebroen, her blev de indkvarteret ved det store cirkustelt hvor de skal medvirke i forestillingen onsdag klokken 17,00, men inden skulle de traditionen tro, have den helt store vasketur, som skete i overværelse af politiet, og nogle få hundrede fremmødte.

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com