Kolonihavens udekøkken brændte

August 29, 2017

En familie fra Bosnien, mistede natten til tirsdag sit udekøkken, som de havde indrettet i deres kolonihavehus som ligger i Ellevang i Næstved.

 

Det var ejeren selv, der opdagede at der var gået ild i den lille bygning, som lå tæt op til hovedhuset, hvordan branden er opstået forstår de ikke, men 6 timer for inden, havde de kogt kål i køkkenet, men det var først klokken 02,03 at branden blev opdaget.

 

Familien som har boet i Danmark siden 1999, fik på ulykkelig vis nu genoplevet hvad det vil sige at ens hus brænder, for under krigen i det tidligere Jugoslavien mistede de på grund af urolighederne, hele den ejendom som de boede i, ved en voldsom brand.

 

Brandfolkene fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved fik hurtig bugt med flammerne i kolonihavehuset, og dermed forhindret at branden udviklede sig til selve hovedbygningen, som kun fik mindre skader i gavl og udhæng.

 

Familien var taknemmelige for, at brandfolkene var så hurtigt fremme efter de havde ringet 1-1-2, for huset var ikke forsikret, nu blev skaderne heldigvis begrænset til en mindre bygning, som ejeren siger at hans to sønner selv kan bygge op igen.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com