43-årig mand anholdt efter færdselsuheld

September 7, 2017

Onsdag klokken 18.25 blev politiet tilkaldt til Gl. Præstøvej i Mern, hvor der var sket et færdselsuheld med en personbil.

 

Bilisten – som havde overhalet en anden bilist – havde mistet herredømmet over sin bil og nedlagde et vejlskilt, en lygtepæl og et elskab, inden den standsede halvt inde i en hæk. Vidner så føreren stikke af fra stedet, men da politiet kort efter ankom til stedet, kom føreren tilbage.

 

Det var en 43-årig mand fra Stege, og han brokkede sig højlydt over politiets indblanding og sendte en byge af skældsord mod betjentene. Den 43-årige blev herefter anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand og for ”fornærmelig tiltale”, og politibetjentene fandt derpå en klump hash på 8,8 gram på ham.

 

Derfor blev han også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com