To yngre mænd anholdt efter overfald i Haslev

September 22, 2017

Politiet fik torsdag morgen en anmeldelse om hærværk, hvor to drenge havde sparket på en bil, der holdt parkeret i Jernbanegade i Haslev.

 

Da politipatruljen ankom til stedet, tilbageholdt vidner de to mænd. Et stykke væk sad en mand på en trappesten, og han blødte og havde det dårligt. Han forklarede, at han var kommet gående i Jernbanegade, hvor han mødte de to mænd, som var meget højrøstede og som umotiveret overfaldt ham med gentagne slag og spark i ansigtet. De to voldsmænd sparkede også på en parkeret bil.

 

Der var tale om en 18-årig og en 19-årig mand, begge fra Haslev. De blev anholdt klokken 6.28 og sigtet for hærværk og for kvalificeret vold, og begge blev taget med til politistationen i Næstved, hvor de blev anholdt, inden de blev løsladt igen først på eftermiddagen.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com