83-årig forsøgt franarret sine penge i Ringsted

October 12, 2017

Kl. 23.20 fik politiet en anmeldelse fra en adresse i Ringsted, hvor en 83-årig mand i løbet af onsdagen omkring kl. 15.00 blev ringet op af en person, der udgav sig for at være den 83-åriges barnebarn, der gerne ville låne nogle penge til en bil.

 

I første omgang troede anmelderen, at der vitterlig var tale om barnebarnet, men han fattede mistanke, da det var en fremmed, der skulle hente pengene fra ham, hvorfor han ikke udleverede nogen penge.

 

Politiet har tidligere haft lignende anmeldelser, og vi skal kraftigt advare imod, at man under lignende omstændigheder giver penge eller andet fra sig, hvis man ikke er 100% sikker på, hvem der skal låne pengene, og hvem der får dem udleveret.Vi foreslår, at man evt. taler med sine ældre familiemedlemmer og advarer mod, at nogen kan finde på at ringe under lignende omstændigheder.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com