Dansk funkdronning med internationalt renommé

October 18, 2017

Danmarks måske mest kendte bassist kommer til byen, når Ida Nielsen sammen med sit band besøger Sydsjællands største kulturcenter d. 10. november.

 

Ud fra navnet alene er der måske mange, der ikke kender hende, men når man så tilføjer, at hun har rejst verden rundt i flere år, som bassist for den nu afdøde funklegende Prince, lyder det store prædikat pludselig mere passende.

 

Siden hun blev opdaget af Prince gennem de sociale medier tilbage i 2010, har danske Ida Nielsen rejst verden rundt af flere omgange, som en del af hans band "New Power Generation". Sideløbende har hun ligeledes udgivet musik som solist, hvor det er blevet til tre vellykkede albums gennem årene.

 

Denne tilværelse stoppede dog brat da Prince døde under tragiske omstændigheder i april 2016. Hun var på daværende tidspunkt i gang med det tredje album, men det blev sat i bero i en periode, så hun havde mulighed for at sørge over tabet af en ven og læremester.

 

Meget mere end en bassist

Spoler vi frem til nutiden, er Ida Nielsen tilbage i Europa igen og er i fuld gang med sin store efterårsturné, hvor hun rejser ind- og udland tyndt sammen med sit super funky band, der blandt andet består af rapperen Kuku Agami.

 

Den tidligere Prince-bassist kan siges, at være mest kendt for udelukkende at være det - en bassist. Det er dog langt fra sandheden, da Ida Nielsen må siges at være lidt af en multikunstner. Således har hun på sit nyeste album "Turnitup" næsten udelukkende stået for alt selv - fra produktion til programmering til indspilningen af musikken.

 

Hun har dermed bevist, at hun kan så meget andet end blot at spille bas, og ved hendes liveshows er der altid garanti for en energifyldt funkfest med gode vibrationer og fede rytmer.

 

Vil du med til en funky fest med en kunstner i verdensklasse kan du finde din billet på www.gkkultur.dk eller fra billetsalget på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Billetter kan også reserveres på billettelefon 5588 3950.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com