Tre biler i uheld ved vejarbejde i Toksværd

October 19, 2017

Billedeserie: Det var ikke de store materielle skader der opstod, da tre biler onsdag aften kørte op bag hinanden ved vejarbejdet der for øjeblikket bliver udført på Landevejen ved Toksværd, men alligevel skulle 3 personer efter det oplyste være kommet til skade ved uheldet.

 

Hvad der var årsagen til at køreturen for de implicerede endte som en harmonika, er ikke til at sige, men på strækningen er der til tider opsat lysregulering og en hastighedsbegrænsning på 50 km/t, denne hastighedsnedsættelse har et par af chaufførerne måske overset, og har ikke nået at afpasse farten med den forankørende som blev ramt af to andre køretøjer bag fra.

 

De tilskadekommende var hjulpet ud af bilerne da redningsmandskabet fra Næstved ankom. Redningsfolkene som fik meldingen som uheld med fastklemte kom ikke i arbejde med frigørelse, men til gengæld fik de hurtigt skubbet de ødelagte køretøjer ind til siden, så efter kun en lille halv time hvor vejen var spærret, kunne trafikken igen ledes igennem vejarbejdet. De tilskadekommendes tilstand kendes ikke.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com