Bjarke Falgren giver koncert på Rønnebæksholm

October 20, 2017

Bjarke Falgren og hans band Hot'N'Spicy gentager succesen med en koncert med Mads Mathias

 

Med Bjarke Falgren, hans band Hot'N'Spicy og Mads Mathias er der garanti for en swingende, sprællevende og sanselig koncertoplevelse. Hot'N'Spicy optrådte for første gang med Mads Mathias i januar 2017. Det har resulteret i en helt ny liveplade og en koncert på Rønnebæksholm søndag den 5. november kl. 15.00.

 

Til koncerten på Rønnebæksholm vil Hot'N'Spicy og Mads Mathias optræde med et repertoire med associationer til intet mindre end Frank Sinatra, Nat King Cole, Ray Charles og jazzlegenden Svend Asmussen.

 

Hot'N'Spicy og Mads Mathias mødtes for første gang til en koncert på Rønnebæksholm en uge før Svend Asmussens død. Koncerten blev optaget med det formål at sende optagelsen til Svend Asmussen som en fødselsdagsgave og som tak for hans støtte og inspiration. Svend Asmussen nåede dog aldrig at se optagelsen. Alligevel blev samtlige musikere enige om, at der var noget særlig magisk over koncerten, og har derfor i dag valgt at udgive livepladen. Det fejrer de blandt andet med en koncert på Rønnebæksholm søndag den 5. november.

 

Under koncerten vil I opleve, at Hot'N'Spicy efterhånden er et stærkt sammentømret band med mere end 600 koncerter i bagagen og en sceneoptræden, der sprudler af overskud og oplagt musikalitet. Trioen består af Bjarke Falgren på violin og viola, Lars Tormod Jenset på bas og Svein Erik Martinsen på guitar og vokal.

 

Mads Mathias er sanger, sangskriver og multiinstrumentalist og har efterhånden erobret hjertet af musikelskere med sin karismatiske optræden, levende personlighed og kreative originale sange, inspireret og påvirket af de store jazzvokalister fra fortid og nutid. For nyligt vandt han desuden Leo Mathisen prisen.

 

Tilsammen vil de endnu engang sørge for en magisk koncertoplevelse i Herskabsstalden på Rønnebæksholm.

 

Praktiske informationer:

Søndag den 5. november kl. 15.00

I Herskabsstalden på Rønnebæksholm

Pris: 150 kr. + gebyr, billetten kan købes via www.sj-billetten.dk

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com