Ring Syd åbner fredag d. 27.10.17 - alle er velkomne.

October 20, 2017

Den sidste etape af omfartsvejen rundt om Næstved åbner fredag 27. oktober. Alle er velkomne.

 

Ringen er sluttet - sådan fristes man næsten til at sige, når sidste del af Næstved Kommunes store modernisering af ringvejsstrukturen nu er afsluttet.
 
- Med Ring Syd har vi infrastrukturen rundt om Næstved på plads. På en god dag kan man køre fra Vordingborgvej ved Stenstrup Industri til Køgevej ved Fordelerringen på 10  minutter, og på den måde slipper vi for tung trafik gennem midtbyen, fortæller borgmester Carsten Rasmussen.
 
Han suppleres af udvalgsformand Søren Revsbæk:
- Efter den oprindelige plan skulle vejen først have været færdig til juni 2018, men Barslund har formået at speede arbejdet så meget op, at vi kan åbne mere end et halvt år før tid. Vi får endda Parkvej ført ned til Ring Syd og - hvad der jo også er vigtigt for kommunen - hele projektet holder budgettet. Stor respekt  for et godt stykke arbejde fra Barslunds side og stor tak til de kommunale medarbejdere, som har fulgt arbejdet fra start til slut. Vi har undgået dyre københavnske ingeniørtimer til tilsyn og i stedet fået en nem og smidig proces i byggeriet.
 
Ring syd er anlagt mellem Ny Præstøvej og Vordingborgvej. Den er i alt 4 km lang inklusiv forbindelsen til Parkvej. Ring Syd er sidste etape af den i alt 23 km lange omfartsvej rundt om Næstved, som er anlagt i et samarbejde mellem Vejdirektoratet og Næstved Kommune. Vejdirektoratet har bygget den vestlige og nordlige del af systemet, og Næstved Kommune har anlagt den østlige og sydlige del.
 
Program
Ring Syd åbner fredag 27. oktober.
Der er adgang fra Grevensvængevej, hvor der også vil være mulighed for at parkere.
 
14.30
Velkomst og taler ved:
Borgmester Carsten Rasmussen
Udvalgsformand Søren Revsbæk
Projektchef Mads Kruuse, Barslund A/S
 
15.00
Snoren klippes og vejen åbnes
 
15.20
Let servering og udstilling i teltet

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com