Kortslutning satte ild i Pub Dyssens loftsbeklædning

October 27, 2017

Billedeserie: Tingene tog lige pludselig fart da kortslutning og overophedet halogenlampe i barens loftbeklædning fredag aften satte ild hos Pub Dyssen.

 

Kl. 19.27 fik Midt- og Sydsjællands Brand & Redning melding om bygningsbrand i Pub Dyssen på Dyssegårdsvej i Næstved.

 

Ved brandvæsnets ankomst var Pubbens gæster blevet evakueret. Brandmandskabet kunne ved første øjekast konstatere, at en halogen lampe med tilhørende ledningsnet var smeltet og havde skabt røgudvikling. 

 

Da strømmen allerede var blevet slået fra, så det ud til at opgaven ville være hurtigt overstået, men pludselig opstod der alligevel brand i loftbeklædningen igen, og røgdykkere måtte hurtigt rykke ind med HT-vandslange og dræbe flammerne.

 

Baren blev reddet, og efter grundig udluftning med en overtryksventilator samt den lille ekstra forskrækkelse sørgede man på stedet for, at der ingen fare ville være når brandmandskabet forlod Pub Dyssen igen.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com