Store danskere hylder en rocklegende

November 8, 2017

Den mesterlige sangskriver, Leonard Cohen nåede gennem sin næsten 50 år lange musikkarriere at påvirke et hav af menneskers liv med sin musik. En række af disse befinder sig tilfældigvis i den danske musikelite, og for at hylde rockhistoriens største poet og deres fælles læremester, besluttede de sig efter hans død for at gå sammen og spille en sand kavalkade af hans gamle hits. Det sker den 10. december på Sydsjællands største kulturcenter og mange har allerede sikret sig deres billet til en fremragende koncert.

 

Det kan meget vel anses, som en tidlig julegave når en samling Cohen-elskere, hver især med en solid individuel musikalsk karriere bag sig, samles på scenen i Ny Ridehus for at fejre deres fælles idol. 

 

Det kan lige så vel vise sig at gå hen og blive årets måske bedste julegave. Det bundsolide band, styret af kapelmester Troels Skjærbæk, og stærke kunstnere som blandt andet Steen Jørgensen og Signe Svendsen udgør nemlig tilsammen en nærmest skudsikker garanti for en storartet aften i den filosofiske sangsmeds ære.

 

Næstved er fyldt med Cohen-fans
Årsdagen for den populære kunstners død er netop blevet passeret. Den 7. november 2016 blev en dag der sendte millioner af Leonard Cohen-fans ind i en sorg over at have mistet en musikalsk rollemodel af de helt store.

 

Noget tyder på, at mange af disse fans må være fra Næstved og omegn. Det er i hvert fald en mulig konklusion når man kigger på billetsalget til den evigt stilfulde kunstners hyldestkoncert på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. 

 

Med lidt over en måned til koncerten er de første mange billetter allerede blevet revet væk og tendensen peger mod en storslået aften i Ny Ridehus når den anden søndag i advent står på kalenderen. 

 

Der er derfor ikke råd til at hvile for meget på laurbærrene, hvis du også vil være med til at hylde én af rockens faldne kæmper. Du kan finde din billet på www.gkkultur.dk eller fra billetsalget på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Billetter kan også reserveres på billettelefon 5588 3950.   

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com