Popmusik med noget på hjertet

November 10, 2017

Når Stine Bramsen står på en scene, er hun det sted hun føler sig allermest hjemme. Den 23. februar står hun på scenen i Ny Ridehus i Næstved sammen med hendes femmandsorkester.

 

Det er 10 år siden at Stine Bramsen sammen med Alphabeat udgav deres album "Fascination". Det blev startskuddet til en karriere kun de færreste musikere tør drømme om. Bandet blev hurtigt berømte, og ikke mindst verdenskendte. Efter et par år i London flyttede Stine Bramsen og de øvrige bandmedlemmer tilbage til Danmark, og siden da gik de i opløsning.

 

I 2014 solo-debutterede Stine Bramsen med hvad der blev et af årets mest spillede sange, "Prototypical"! Det var startskuddet til flere radiohits, udsolgte turnéer, anmelderros og Guld og Gaffa-pris for debutalbummet, og et nyt liv som højt skattet solist.

Følelser med poptwist

 

Hej Band
 "Jeg er glad, for at kulturcenteret kan præsentere et navn som Stine Bramsen" fortæller kulturcenterets leder John Nørbjerg, og uddyber; "Denne gang får Næstved også fornøjelsen af de dygtige musikere i hendes band"

 

Med sig til koncerten den 23. februar i Næstved har Stine Bramsen hendes fantastiske band som består af den ene halvdel i Hej Matematik; Nikolaj Rasted. En perfekt opbakning til Stines dybfølte og stærke sangtekster, der får et frisk og moderne poptwist, der er blevet Stine Bramsens varemærke.

 

Vil du opleve den charmerende og dygtige sangerinde i Næstved kan du finde din billet på www.gkkultur.dk, på billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, eller ved at reservere på tlf. 5588 3950.

 

Bandet:
Kapelmester; Jens Jones
Keys: Mads Storm
Keys: Nikolaj Rasted
Bas: Lase Baunkilde 
Trommer: Kristoffer Sjelberg

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com