Nisser på Rønnebæksholm

November 16, 2017

Hvis I ikke allerede er i julestemning, er der rig mulighed for at komme det nu. Tredje søndag i advent (den 17. december) fra 15.00 - 17.00 indtages Rønnebæksholm nemlig af nisser i forbindelse med teaterforestillingen "Den store Nisseprøve".

 

Røde og grønne nissehuer. Drillerier. Og julesange. Man kan ikke undgå at komme i julestemning, når forestillingen "Den store Nisseprøve" bliver fremført på Rønnebæksholm.

 

I teaterforestillingen skal de to nisser Nis og Sisse i skole, for det er nemlig sådan, at alle nisser hvert 100 år skal til nisseprøve for at få lov til at beholde deres røde nissehuer. Dumper de, må de i stedet bære den grønne nissehue, hvilket er enhver nisses skræk.

 

Nis og Sisse får en dårlig start på prøven, fordi de kommer for sent. Men Nisse Sisse får hurtigt indhentet det forsømte, fordi hun er en god og dygtig elev med stor respekt for lærerinden Frøken Hanegal. Nis har imidlertid problemer. Han har svært ved at sidde stille og kommer til at lave om på nogle af julesangene - en rigtig drillenisse.

 

"Den store Nisseprøve" er en sjov, interaktiv og hyggelig forestilling med skønne julesange. En rigtig opvarmer til julen for børn i alderen 4-10 år og deres forældre.

 

Forestillingen er instrueret af Louise Schouw, som efterhånden har drevet sit teater i 17 år.

 

Praktiske informationer

 

Sted: Herskabsstalden på Rønnebæksholm

Tid: kl. 15.00-17.00

Pris: 60kr + gebyr

Billet via SJ-billetten

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com