Fængsel i et år til butiksrøver

November 30, 2017

Straffen for et røveri i Aldi på Rådhusvej i Faxe blev onsdag takseret af retten i Næstved til et års fængsel.

 

Dommen blev afsagt over en 27-årig mand fra Tranbjerg. Røveriet blev begået fredag den 20. oktober 2017 om morgenen, hvor den 27-årige stjal forskellige varer i forretningen, og da personalet i forretningen forsøgte at tilbageholde ham, skubbede han kraftigt til en medarbejder, og det lykkedes herefter for ham at slippe væk.

 

Oplysninger, der kom frem under politiets efterforskning, pegede i retning af den 27-årige, som blev anholdt onsdag formiddag i en lejlighed i Faxe og fremstillet i retten samme dag. Efter dommen blev den 27-årige fængslet, indtil han kan påbegynde afsoningen.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com