Falgren & Friends giver spændende dobbeltkoncert på Rønnebæksholm

November 30, 2017

Torsdag d.14. december inviterer Falgren & Friends til en spændende dobbeltkoncert på Rønnebæksholm. Der er garanti for en swingende og melodiøs aften.

 

Årets sidste Falgren & Friends koncert på Rønnebæksholm bliver en dobbeltkoncert, hvor Bjarke Falgren inviterer yngre meget talentfulde musikere med på scenen.

 

I første afdeling vil Bjarke Falgren præsentere et helt nyt duo-samarbejde med den unge tyske guitarvirtuos Sönke Meinen. Sönke vandt sidste år verdens største akustiske guitarkonkurrence "Guitar Masters" og den store guitarguru Tommy Emmanuel kalder ham " en af de mest kreative guitarister på scenen i dag".

 

Sönke og Bjarke indspiller i januar deres første plade sammen og vil til koncerten give publikum en smagsprøve på, hvad der er i vente. Det bliver duoens første optræden i Danmark.

Musikken kan karakteriseres som følsom, melodiøs og virtuos. Både Sönke og Bjarke har arbejdet med nye alternative anvendelsesmuligheder på deres instrumenter og det vil publikum helt sikkert også komme til at opleve.

 

I anden afdeling af koncerten bliver der budt på amerikansk folkemusik af bedste skuffe når trioen Twang indtager scenen med deres legende, humørfyldte og udadvendte måde at spille på. Besætningen er tre unge spillemænd som udover at synge spiller bas, banjo, violin, mandolin og guitar. Det bliver festligt og der er garanti for en swingende og varm oplevelse.

 

Sted: Herskabsstalden på Rønnebæksholm

Tid: kl.20.00-22.00. Dørene åbner 19.15.

Pris: 150kr (+gebyr) via SJ-billetten

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com