Fuld mønbo på værtshus

December 14, 2017

En gæst på et værtshus i Kindhestegade i Næstved var onsdag klokken 18.50 blevet pænt fuld – tilsyneladende efter at have tømt en flaske tequila med sig selv.

 

Han blev noget højrøstet, smed et par små shotglas efter en anden gæst – dog uden at ramme – og så truede han højlydt de andre gæster. Selv om bartenderen bad ham forsvinde fra stedet, blev han siddende og fortsatte med at larme op. Politiet anholdt den pågældende klokken 19.15.

 

Det var en 40-årig mand fra Stege, og han blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven og taget med til politistationen i Næstved, hvor han sov rusen ud. Den 40-årige blev løsladt torsdag morgen klokken 6.10, og han fik samtidig et forbud mod at komme på stedet de næste to år.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com