Værelsesbygning på Mogenstrup Kro er brændt

January 2, 2018

Film og billedeserie: Alt disponibelt brandmandskab fra flere stationer blev tirsdag aften sendt på slukningsopgave i Mogenstrup lidt uden for Næstved. Omkring klokken 18,00 indløb der er melding om en større brand på den gamle Mogenstrup Kro som blev lukket i 2007, og siden har oplevet både opture og nedture med hensyn til fremtiden.

 

Af uforklarlige grunde, gik der tirsdag aften ild i en af de værlsesbygninger som ligger bag selve kroens hovedbygning, hvordan branden er opstået skal en senere undersøgelse prøve at klarlægge, en vildfaren raket fra nytårsaften kan have ligget og ulmet i selve tagkonstruktionen og være årsag til brandens opståen, da ingen personer efter det oplyste, på lovligt vis har haft adgang til værelserne i lang tid, derfor er der heller ikke meldinger om at der skulle være tilskadekommende. 

 

Da redningsfolkene nåede frem var en stor del af gavlen på bygningen helt overtændt, men en effektiv indsats fra de mange brandfolk fik hurtigt stoppet branden med at udvikle sig. Selve slukning og efterslukning af den voldsomme brand vil alligevel tage flere timer, men med den hurtige indsats fra de mange brandfolk, blev ødelæggelserne begrænset til kun at omhandle en del af en nyere værelsesbygning.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com